Om Mountain brick

Arrangementet Mountain Brick

Mountain Brick er navnet på et årlig Lego arrangement i Oppdal hvor høydepunktet er en publikums åpen utstilling av LEGO modeller bygget av påmeldte LEGO entusiaster mellom 3 og 100 år.  Videre arrangeres det workshop og sosialt samvær for deltakerne.

Første Mountain Brick arrangement ble avholdt i 2018.

Dovrebanen, banestrekningen mellom Dombås og Støren, kan 17. september 2021 markere sitt 100 års jubileum

I Dovrebanens jubileumsår vil tema på Mountain Brick 2021 bli tog og jernbanearkitektur. Så her oppfordres LEGO entusiaster i alle aldre til å bygge og delta på utstillingen med tog og bygninger i LEGO.

Mountain Brick skal medvirke til dannelsen av et Brick samvirke for Lego-entusiaster hvor deltakere kan oppbevare og arbeide med deres LEGO-samlinger og holde mindre permanente LEGO-utstillinger.

Mountain Brick arrangeres av Foreningen Mountain Brick.

Foreningen Mountain Brick

Foreningen Mountain Brick er en interesseorganisasjon for LEGO-entusiaster som skal skape aktivitet rundt medlemmenes LEGO-interesser.

Foreningen skal videre stå som arrangør av LEGO-arrangementer samt etablere og drive et samlingssted for LEGO-entusiaster.

Foreningen Mountain Brick er en ideell, demokratisk og partipolitisk uavhengig organisasjon, stiftet mandag 11. desember 2017 og med adresse i Oppdal.

Varemerket LEGO

Varemerket LEGO® tilhører LEGO gruppen. LEGO gruppen hverken sponser, støtter eller godkjenner innholdet på nettsiden til Mountain Brick.