Om Mountain brick

Arrangementet Mountain brick

Mountain brick skal være et nytt og årlig tilbakevendende Lego arrangement i Oppdal med workshop og utstilling hvor første arrangement ble avholdt i 2018.

De årlige Mountain brick arrangementer skal legge grunnlaget for et større nasjonal/internasjonal Lego-arrangement, med arbeidstittelen Brick train 2021. Som en del av markeringen av Dovrebanens 100 års jubileum i 2021. Banestrekningen over Dovrefjell mellom Dombås og Støren.

Mountain brick skal medvirke til dannelsen av et Brick samvirke for Lego-entusiaster hvor deltakere kan oppbevare og arbeide med deres Lego-samlinger og holde mindre permanente Lego-utstillinger.

Mountain brick arrangeres av Foreningen Mountain brick.

Foreningen Mountain brick

Foreningen Mountain brick er en interesseorganisasjon for LEGO-entusiaster som skal skape aktivitet rundt medlemmenes LEGO-interesser.

Foreningen skal videre stå som arrangør av LEGO-arrangementer samt etablere og drive et samlingssted for LEGO-entusiaster.

Foreningen Mountain brick er en ideell, demokratisk og partipolitisk uavhengig organisasjon, stiftet mandag 11. desember 2017 og med adresse i Oppdal.

Varemerket LEGO

Varemerket LEGO® tilhører LEGO gruppen. LEGO gruppen hverken sponser, støtter eller godkjenner innholdet på nettsiden til Mountain brick.