Workshop

Under Mountain Brick 2022 legges det opp til at det arrangeres en eller flere workshop som en integrert del av programmet lørdag 26. februar i Allsalen i Oppdal kulturhus.

Det vil bl.a. bli bygging av en større jernbane lay out med tog, stasjoner og jernbanemiljøer.

Til et jernbanemiljø hører også byens bygninger, infrastruktur, skog og land med tilhørende miljøer og temaparker. Så alle LEGO entusiaster er velkommen til å bidra med sine temaer.

Foredragsholdere: Har du lyst til å fortelle om hvordan du har bygget din LEGO MOC – My Own Creation. Da ta kontakt med mogens@mountainbrick.no for å booke et tidspunkt på lørdagen.

Som en del av workshopen lørdag inviterer Mountain Brick 2022 til prisutdelingen, Bane NOR Brick Train Award søndag under premie utdelingen,hvor det utdeles en pris i hver av de fem grupper lokomotiv, vogn, togsett, jernbanebygning og jernbanemiljø.

Hvem kan delta: Åpen for alle LEGO interesserte over 15 år. Deltakerpris kr 100,- ved påmelding før 1. februar. Ved påmelding etter 1. februar er deltakerprisen kr 200,-.  Prisen er inkludert minnebrikke med teksten Mountain Brcik 2022.

Påmelding: På påmeldingskjema – se menyvalg Påmelding