Program publikum

Fredag 16. februar kl 17.45-22.00  i Allsalen, Oppdal kulturhus

Foreningen Mountain Brick og Troll Arkitektur inviterer til:

«Oss brikke Auna Aktivitetspark»

På initiativ og med innspill fra lokale aktører innen idrett og kultur i Oppdal har Troll Arkitektur utarbeidet et forslag til Auna Aktivitetspark i området ved Oppdal kulturhus, barne-, ungdoms- og videregående skoler.

Målet for kveldens arrangement, «Oss brikke Auna Aktivitetspark», er å leke med ideer til hvordan de nye områdene kan bli, både i utseende, form og innhold. Kanskje blir akkurat det du og din gruppe bygger grunnlaget for videre utvikling av delområdene.

Grupper bestående av fire personer, sammensatt av påmeldte deltakere, får anledning til  å bygge deres visjon av den kommende aktivitetsparken i Oppdal med LEGO klosser.

Deltakelsen er gratis, men påmelding er nødvendig før 1. februar i en egen rubrikk på påmeldingsskjema til Mountain Brick. Skjema finner du under fanen påmelding

Invitasjon til Oss brikke Auna Aktivitetspark

Søndag 18. februar kl 11.00-16.00 Allsalen Oppdal kulturhus

Åpen LEGO-utstilling for publikum med byggebord for små LEGO-byggere og store LEGO- entusiaster. Utstilling av LEGO-modeller, brukt- og byttemarked og salg av LEGO.

Inngang publikum: Kr 50,- fra og med 3 år. 

Søndag 18. februar kl 15.30 Allsalen Oppdal kulturhus

Premieutdeling

Ønsker du å være deltaker? Alle med interesse for LEGO kan delta på foredrag, workshop og utstilling på Mountain Brick 2024.

For å være deltaker krever det at du melder deg på og betaler registreringsavgift. Deltaker under 12 år må ha følge av en voksen.

Registreringsavgift ved påmelding før 1. februar 2024  kr 100. Ved påmelding etter 1, februar 2024 kr 200,-. Prisen er inklusiv minnebrikke Mountain Brick 2024. Påmeldingskjema – se menyvalg Påmelding.