Workshop

Under Mountain Brick 2021 legges det opp til at workshoppen blir en integrert del av oppbyggingen av LEGO utstillingen lørdag 18. september i Allsalen i Oppdal kulturhus.

Det fokuseres på bygging av en større jernbane lay out med tog og jernbanemiljøer. Som en del av markeringen av Dovrebanens 100 års jubileum 17. september 2021.

Til et jernbanemiljø hører også byens bygninger, infrastruktur, skog og land med tilhørende miljøer og temaparker. Så alle LEGO entusiaster er velkommen til å bidra med sine temaer.

Foredragsholdere: Har du lyst til å fortelle om hvordan du har bygget din LEGO MOC. Da ta kontakt med mogens@mountainbrick.no for å booke et tidspunkt på lørdagen.

Som en del av workshopen lørdag inviterer Mountain Brick 2021 til prisutdelingen, Brick Train Award, hvor det søndag under premie utdelingen, utdeles en pris i hver av de fem grupper lokomotiv, vogn, togsett, jernbanebygning og jernbanemiljø.

Program workshop

Hvem kan delta: Åpen for alle LEGO interesserte over 15 år. Deltakerpris kr 100,- ved påmelding før 15. august. Ved påmelding etter 15. august er deltakerprisen kr 200,-.  Prisen er inkludert minnebrikke med teksten Mountain Brcik 2021.

Påmelding på påmeldingskjema – se menyvalg Påmelding