Om Mountain brick

Arrangementet Mountain Brick

Mountain Brick er navnet på et årlig LEGO arrangement i Oppdal i februar måned. Hvor påmeldte LEGO entusiaster stiller ut sine egne kreasjoner enten det er offisielle LEGO sett eller MOCs – My Own Creation.

Første del av arrangementet, lørdag, er for påmeldte deltakere og inneholder programpunkter som socialt samvær, workshop og bygging av en LEGO utstilling.

Annen del av arrangementet, søndag, er LEGO utstillingen som er åpen for publikum. Hvor deltakernes LEGO kreasjoner vises frem.

Første Mountain Brick arrangement ble avholdt i 2018.

Mountain Brick arrangeres av Foreningen Mountain Brick.

Foreningen Mountain Brick

Foreningen Mountain Brick er en interesseorganisasjon for LEGO-entusiaster som skal skape aktivitet rundt medlemmenes LEGO-interesser.

Foreningen skal videre stå som arrangør av LEGO-arrangementer samt etablere og drive et samlingssted for LEGO-entusiaster.

Mountain Brick skal medvirke til dannelsen av et Brick samvirke for Lego-entusiaster hvor deltakere kan oppbevare og arbeide med deres LEGO-samlinger og holde mindre permanente LEGO-utstillinger.

Foreningen Mountain Brick er en ideell, demokratisk og partipolitisk uavhengig organisasjon, stiftet mandag 11. desember 2017 og med adresse i Oppdal.

Varemerket LEGO

Varemerket LEGO® tilhører LEGO gruppen. LEGO gruppen hverken sponser, støtter eller godkjenner innholdet på arrangementet Mounten Brick eller nettsiden www.mountainbrick.no